Skip to main content

Heapcon 2019

Heapcon

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je uspostavljena saradnja sa Heapspace zajednicom i IT klasterom Subotica.

Heapcon​ je regionalna tehnološka konferencija za softverske inženjere i tehnološke biznise, koja se održava u 3. i 4. oktobra u Beogradu u Kombank dvorani, a potpisuje je ​Heapspace zajednica.

Heapspace je 2015. godine obogatio ponudu konferencija u ovom delu Evrope, predstavljajući Voxxed Days Belgrade kao franšizu jedne od najvećih svetskih nezavisnih konferencija – Devoxx.

Organizatori ističu da Heapcon konferencija dolazi kao prirodni nastavak težnje da se na jednom događaju prikaže regionalna ekpertiza u polju informacionih tehnologija, preduzetništva i digitalne umetnosti, sa željom da ovaj događaj u narednih nekoliko godina izađe iz granica Srbije.

Oglašen je i javni poziv za predavače – ​call for papers​, na koji se svi zainteresovani mogu prijaviti do kraja maja meseca sa predlozima za predavanja ili radionice.

Karte za konferenciju​ su već sada dostupne po promotivnim cenama, do objavljivanja prve postave predavača. Članovi udruženja IT Klaster Subotica će moći da kupe kartije po promotivnim cenama za ovaj događaj.

Video promociju za događaj možete pogledati na sledećem linku.