Skip to main content

Karier

IT állást keresel?

Az IT klaszter tagvállalatai nagyszámú személyzetet  működtetnek különböző profilokban, amelyek szükségesek ezen a szakterületen.

Minden tagvállalat szakembereket foglalkoztat a munkájukban, függetlenül attól, hogy már releváns tapasztalattal rendelkeznek, vagy ambiciózus fiatalok, akik készen állnak a fejlesztésre illetve javításra.

A klaszter egyik célja az IT szféra kialakítása és fejlesztése Szabadka szintjén, hogy ezen a területen akár napi szintű bővítés legyen lehetséges.

Annak érdekében, hogy tagjaink gyorsabban és könnyebben ki tudják választani jövőbeli csapattagjaikat, akik rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel, létrehoztuk a helyi szintű IT bázist. Az alap bázis programozókból, fejlesztőkből, webes tervezőkből, adminisztrátorokból illetve menedzserekből áll.

Ha szeretnéd, hogy a te önéletrajzod is megtalálható legyen az adatbázisban, töltsd ki a regisztrációs űrlapot! Ha a tagvállalatok bővíteni szeretnének, ez elérhető lesz számukra. így munkát vagy gyakornoki állást nyújthatnak neked.

Kérjük, az önéletrajzod legyen naprakész, foglald bele az összes szakmai tapasztalatod, tudásod, amelyek legjobban tükrözik ismereteid!

Születési dátum
Pillanatnyilag munkaviszonyban
Foglalkoztatás típusa
Terület
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: doc docx pdf zip.