Skip to main content

Manufaktura

A Manufaktura Doo. cég 14 éves üzleti tapasztalattal rendelkezik a hazai és a nemzetközi piac internetes mérnöki területén. A hangsúly az üzleti digitális termékek minősége, és a gyors és hatékony szolgáltatásra épül, amely hozzájárul az elégedett és hűséges ügyfelek számának növekedéséhez évről évre.

Az üzlet alapja a szakértelem a következő területeken: a webes alkalmazások fejlesztése / web tervezés / digitális brend fejlesztés / adatbázis tervezés / tárhely és karbantartás / egyedi fejlesztésű szoftverek / földrajzi információs rendszer (GIS) / mobil alkalmazás fejlesztés / grafikai tervezés / 360 ° fotó túra és sok más.

A vállalat 27 magasan képzett fejlesztőből áll: programozók, matematikusok, villamosmérnökök és a tervezők. Teljes mértékben kis számú kliensekhez van elkötelezve, melyeknek kisebb csoportokban dolgoznak. Attól függően, hogy a projektek mérete és összetettsége mekkora, a projektek végrehajtásához SCRUM kereteken belül dolgoznak, tiszteletben tartva a kulturális és üzleti sokféleség alapelveit, az Egyesült Államoktól kezdve az Egyesült Arab Emírségekig.

web applications
web design
hosting
app
Pap Pala 35, 24000 Subotica
+381/63/597-024
office@manufaktura.rs