Skip to main content

Renovirana računarska laboratorija na VTŠ-u u Subotici od strane Studio Presenta

Studio Present VTŠ

Danas je na Visokoj tehničkoj školi strukovnih studija u Subotici otvorena renovirana računarska laboratorija čije je renoviranje obezbedila subotička agencija Studio Present. Visoka Tehnička Škola u Subotici je tako dobila još jednu modernu laboratoriju sa prijatnim ambijentom, a laboratorija je rađena tako da svojim izlgedom i dizajnom podseća na kancelarije agencije Studio Present koje se nalaze u poslovnom kompleksu Digital Hive. Studio Present je hteo da osveži prostor i ambijent studentima, te da im vreme provedeno u učenju prođe u što prijatnijem ambijentu i da deo svoje kompanije prenese i u prostorije VTŠ-a. Pored renovacije laboratorije, ova agencija svake godine stipendira najbolje studente sa VTŠ-a.

Vladimir Čočović iz Studio Presenta je rekao: "S velikim zadovoljstvom možemo reći da je uspešno realizovan jedan pomalo drugačiji projekat za nas, ali jedan od najvažnijih nama. Izuzetno smo srećni što smo dobili priliku da renoviramo jednu od laboratorija na Visokoj Tehničkoj Školi strukovnih studija, u Subotici. Staroj učionici dali smo svež, moderan izgled, obezbedili nov nameštaj i osvetljenje, električne i mrežne instalacije, kako bi studenti u što boljim uslovima mogli da rade na svojim projektima. Pored tehničke dorade, trudili smo se da unesemo i našu pozitivnu energiju u samu prostoriju kako bi se i studenti osećali prijatno u novoj laboratoriji svakoga dana.
Proteklih nekoliko godina najbolji studenti VTŠ-a imali su prilike da budu i naši stipendisti. Želeli smo da studenti znaju kolko cenimo njihov trud i nagradimo ih. Pored toga što dobijaju stipendije, sudenti imaju prilike da kroz praksu i rad u našoj Agenciji uče i usavršavaju se i zajedno sa našim timom savladavaju izazove rada na različitim projektima. Ponosni smo što možemo reći da su studenti stipendisti danas deo našeg tima, kao full-time zaposleni u našoj Agenciji. Upravo nas ovakvi detalji ispunjavaju i zato želimo naše zadovoljstvo i pozitivnu energiju, da prenosimo i širimo tamo gde će biti iskreno vrednovana, ali i tamo gde je najpotrebnija."