Skip to main content

Tippnet Internet

Davne 1996. godine oformljen je prvi subotički ISP, i jedan od prvih na teritoriji Jugoslavije. TippNet je danas neprikosnoveni lider u regionu na polju Internet provajdinga. Od početnih koraka u oblasti BBS mreža izrasli smo u firmu čije Internet usluge koristi oko 6.000 zadovoljnih korisnika.

TippNet je bio pionir u razvoju bežičnog Interneta u Subotici i široj okolini. Tokom više od 9 godina razvoja ovog sistema, izborili smo, i sa ponosom možemo da kažemo da smo i do danas zadržali, ubedljivu lidersku poziciju na ovom polju.

TippNet je doveo Internet u Suboticu 1997. godine. Već 2000. godine uspostavili smo bežičnu vezu na veliku udaljenost za poslovne korisnike, a isto to smo, samo dve godine kasnije obezbedili i privatnim korisnicima. 2006. godine uvodimo ADSL uslugu, a 2010.  uvodimo 5G Internet, koji brzo postaje apsolutni hit.

U TippNetu je zaposleno 19 ljudi različitih struka i profila koji svojim znanjem, iskustvom, zalaganjem i svojim karakterom doprinose razvoju jednog lokalnog preduzeća. Danas TippNet nudi jednu zaokruženu ponudu, po principu “sve na jednom mestu”, a od  konkurencije ga izdvajaju pouzdanost, iskustvo i tradicija.

Opis delatnosti

Donosimo kvalitetan Internet u domove privatnih i poslovnih korisnika, obezbeđujući im brzu i stabilnu konekciju! Pored Internet provajdinga, kao osnovne delatnosti, TippNet se bavi:

-projektovanjem, izvođenjem i održavanjem računarskih mreža

-proizvodnjom, prodajom i servisiranjem računara, prodajom računarskih komponenti i opreme

-razvojem i prodajom softvera

-izradom web prezentacija

-web hostingom i registracijom nacionalnih i međunarodnih domena, i drugim delatnostima.

 

Odgovorne lice

Bela Vojnić Zelić, direktor

 

Pratite nas i na društvenoj mreži Facebook: https://www.facebook.com/tippnet/

 

ISP
networks
wireless
hosting
web
Karađorđev put 2, 24000 Subotica, Serbia
+38124556400
support@tippnet.rs