Skip to main content

Karijera

Tražiš posao ili praksu u IT-u?

Firme članice IT klastera zapošljavaju veliki broj kadrova različitih profila koji su potrebni ovoj oblasti.

Svaka firma članica zapošljava profesionalce u svom poslu, bilo da se radi o pojedincima sa već stečenim relevantnim iskustvom ili mladim ambicioznim ljudima spremnim za rad na sopstvenom razvoju i unapređenju.

Jedan od ciljeva klastera jeste formiranje i razvoj mreže IT kadrova na nivou Subotice, obzirom da ova oblast doživljava ekspanziju i potrebe za proširenjem timova su svakodnevica.

Kako bismo našim članicama ponudili mogućnost da brzo i lako selektuju i odaberu buduće članove svog tima, a našim sugrađanima sa relevantnim znanjima priliku da se zaposle u struci ili steknu praksu i dodatnu obuku koju će kasnije uspešno primeniti, formirali smo bazu IT kadrova na lokalnom nivou. Bazu čine programeni, developeri, web dizajneri, administratori, menadžeri.

Ukoliko smatraš da i tvoj CV treba da se nađe u ovoj bazi, popuni formular za registraciju. Firme članice će biti slobodne da u slučaju potrebe za proširenjem svojih timova pozovu registrovane članove iz baze i ponude im posao ili praksu u svojim kompanijama.

Molimo vas svoje CV-e redovno ažurirate kao i da navedete sva radna iskustva, znanja i reference koje najbolje oslikavaju vaše praktično znanje.

Datum rođenja
Trenutno zaposlen
Tip
Profil
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: doc docx pdf zip.