Skip to main content

Članovi

Mi smo savremena srednja stručna škola, uspešnih i zadovoljnih učenika i kompetentnih nastavnika. Tradicionalnim i savremenim oblicima, metodama i nastavnim sredstvima vaspitavamo i obrazujemo učenike u dva područja rada: ekonomija, pravo, administracija, i trgovina, ugostiteljstvo, turizam, na spskom i mađarskom nastavnom jeziku. Učenike pripremamo za rad i dalje obrazovanje. Obrazujemo i odrasle kroz dokvalifikaciju, prekvalifikaciju i specijalizaciju u oba područja rada.

Ekonomska Srednja Škola "Bosa Milićević"
Đure Đakovića 21 Subotica
024 559 255

InterSoft doo je osnovan u Subotici 1992. godine u svojstvu privatne softverske organizacije. Za proteklih 26 godina postojanja, standardnim i prepoznatljivim kvalitetom u projektovanju, izgradnji, implementaciji i održavanju ERP sistema na ORACLE platformi , afirmisali smo se kao značajan i zapaže regioanlni isporučilac softvera u različitim domenima poslovanja.

Višedecenijska saradnja sa svetski poznatom kompanijom ORACLE je garant softverskih rešenja koja su na visoko tehnološkom nivou i u skaladu sa savremenim trendovima razvoja informacionih i komunikacionih tehnologija.

Intersoft d.o.o.
Đure Đakovića 2 / IV / 12, 24000 Subotica
+381 (0) 24 557613

Boljai gimnazija za talentovane učenike sa domom je prva i jedina škola sa nastavom na mađarskom jeziku prirodno-matematičkog smera na teritoriji Vojvodine. Škola je osnovana još 2003. godine, 22. aprila, pod nazivom Gimnazija za talentovane učenike prirodno- matematičkog usmerenja. Osnivač je bilo Izvršno veće Autonomne Pokrajine Vojvodine. Nakon položenog prijemnog ispita iz matematike višeg stepena, 20 učenika je započelo svoje srednjoškolsko obrazovanje u septembru iste godine. Isti ti učenici su polagali maturu 2006. godine, a danas su deo nekih naših ili inostranih fakulteta.

Gimnazija za nadarene učenike sa domom "Bolyai" Senta
Poštanska 18, 24400 Senta, Srbija
024 816 - 666

Tehnička škola „Ivan Sarić” je srednja stručna škola regionalnog značaja za obrazovanje učenika po planovima i programima za sticanje III i IV stepena stručne spreme u područjima rada:
• Mašinstvo i obrada metala,
• Elektrotehnika,
• Saobraćaj,
• Metalurgija

Škola raspolaže zgradom u ulici Trg Lazara Nešića broj 9.

Tehnička škola "Ivan Sarić" Subotica
Trg Lazara Nešića 9. 24000 Subotica, Srbija
+381 24 552 031

Naša firma je osnovana u septembru 2017. godine kao subotičko odeljenje kompanije Navitasoft iz Budimpešte koja se bavi razvojem softvera.
Poslujemo kao nezavisna jedinica pod nazivom IP ENERGY SOFTWARE. Matična kompanija projektuje, programira, primenjuje i upravlja energetskim IT sistemima na liberalizovanim energetskim tržištima i kroz svoje proizvode pruža rešenje za čitavu vertikalu aktivnosti: razvoj, implementaciju i podržavanje IT platforme povezane sa prenosom, distribucijom, skladištenjem i trgovinom energije.

IP Energy Software d.o.o.
Korzo 6
+38163546286

Dropkom d.o.o. je preduzeće koje se bavi razvojem i prodajom inovativnih rešenja iz oblasti IT sektora. Naša kompanija je sebi zadala za cilj da osvoji tržište EX- Jugoslavije i da bude jedan od lidera u regiji.

Dizajniranje web stranica, social media marketing i izrada E-brandinga je naša glavna delatnost.

Dropkom d.o.o.
Senta, Srbija, Topartska 70, 24400
+381631118148

NORMA Grupa je lider na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica. Nudi više od 35.000 proizvoda visokog kvaliteta i rešenja za gotovo 10.000 aktivnih korisnika širom sveta. Kompanija proizvodi i prodaje široku paletu inovativnih rešenja u kategorijama spona, spojnica i fluid programa za različite klijente u više od 100 zemalja.

Norma Groupa
Batinska 94, 24000 Subotica
024/ 644 500

GDC Development je osnovan 2020 (bivši N-DEV) kao jedan od tehničkih ogranaka GDC grupacije, digitalne marketing kompanije. U GDC Development-u gradimo infrastrukturu koja podržava neke od najuspešnijih platofmi za digitalni marketing u i-gaming industriji.

GDC Development
Beogradski put 83/5.
+381642598947

Građevinski fakultet u Subotici je akreditovana visokoškolska ustanova u sklopu Univerziteta u Novom Sadu. Fakultet je izrastao u savremenu obrazovno-naučnu instituciju koja školuje studente na studijskim programima Građevinarstvo i Geodezija. Naš cilj je da povežemo nauku sa praksom i da što bolje pripremimo buduće inženjere za sve izazove koji ih očekuju.

Građevinski fakultet Subotica
Kozaračka 2A
+381 24 554 300

Kopasz trade sa sedištem u Bačkoj Topoli je firma koja radi sa nekoliko svetskih brendova i predstavnik je istih i regionu Balkana, a za pojedine za sve zemlje Istočne Evrope. Firma ima nekoliko spoljnih saradnika koji imaju iskustva u radu sa veleprodajama, prodajnim kanalima, kao i sa sistemskim integratorima, gde smo često hardver partner u softverskim projektima. Naša ekipa govori engleski, srpski, mađarski, češki, poljski, nemački, a živi i nekoliko zemalja Istočne Evrope

Kopasz Trade
Bačka 1

ICBTECH d.o.o. je osnovan 2011. godine sa prvenstvenim ciljem razvoja inteligentnih softverskih i hardverskih rešenja, te njihove integracije sa drugim sistemima u oblastima industrijske i profesionalne primene.

 • AI
 • Cloud
 • android
 • iOS
 • IoT
 • Linux
 • WEB development
 • Embedded
 • Database
 • Solution provider
 • System integrator
ICBTECH
Somborski put 33/A, 24000 Subotica, Serbia
+381 24 4100 191

Digitalna platforma za materijal koja pomaže brendovima i proizvođačima da pronađu prave materijale i da se povežu sa dobavljačima.

Material Exchange

Subotička Gimnazija "Svetozar Marković" u ovom obliku postoji od 1988. godine, i kroz nju su prošle mnoge generacije Subotičana. Od školske godine 2018/2019 ova škola ima i svoje IT odeljenje.

Gimnazija "Svetozar Marković" Subotica
Petefi Šandora 1, 24000 Subotica
+381 24 552 820

Kompanija Studio Present se nalazi u Subotici i nudi usluge veb dizajna, optimizacije i programskih paketa za poslovanje. Opremljen je znanjem, alatima i iskustvom da izradi kompletnu i unikatnu internet prezentaciju, web prodavnicu ili bilo koji drugi oblik internet prisustva. Nudimo kvalitetne Ad Words, Facebook, Newsletter i sve ostale online marketing kampanje koje vodi stručno i sa odličnim rezultatima. Veliki broj klijenata svakodnevno ukazuje poverenje i njihove stranice već su zabeležile značajan rast.

 

Usluge:

-Web dizajn

-Web prodavnice

 • web design
 • web applications
 • Drupal development
 • marketing
Studio Present
Somborski put 33a, 24000 Subotica, Serbia
+38124552105

Kompanija Sat-Trakt je prisutna na srpskom tržištu od devedesetih godina prošlog veka kao jedan od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

Sat-Trakt je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima.

Sat-Trakt
Maršala Tita 111, 24300 Bačka Topola
+381(0)24 4155166

Infostud je grupa internet biznisa.

Orijentisani smo na poslovne i tehnološke inovacije i menjamo tržište na bolje. Vodimo biznise koji su lideri u svojim oblastima rada ili su na putu da to postanu.

Od samog nastanka radili smo na izgradnji i razvoju internet tržišta Srbije i do tada uobičajne prakse informisanja, zapošljavanja i trgovine, preneli smo na internet i modernizovali.

 • web
 • programming
Inspira
Vladimira Nazora 7, 24000 Subotica

SCENSO je vlasnik više specijalizovanih web prodavnica koji su u svom domenu vodeći na tržištu Srbije.

Stalno tragamo za novim rešenjima,idejama i ljudima koji mogu da doprinesu našoj kompaniji.

 • web
Scenso
Vrdnička 1, 24000 Subotica, Serbia
+38124566677

Kompanija ErdSoft je osnovana 2011. godine u Subotici. Naš tim sačinjavaju mladi stručnjaci iz oblasti programiranja, SEO optimizacije, dizajna i marketinga. Iza nas je sada već više od 400 izrađenih web stranica za domaće i strano tržište, a među našim partnerima su uspešne kompanije u Srbiji, Mađarskoj i Engleskoj. Pored izrade web stranica, android i iOS aplikacija, bavimo se i razvojem i prodajom naših sopstvenih softvera.

 • WEB development
 • Loyalty System
 • WEBSHOP development
 • BoxSite
 • SEO
 • marketing
ErdSoft
24000 Subotica, Somborski put 33/A
+381 60 44 60 555

Politehnička škola u Subotici je kroz 60 godina rada završilo više od 12 000 učenika.

Budući učenici mogu da izaberu jedan od četiri područja rada:

 • geodezije i građevinarstvo,
 • šumarstvo i obrada drveta,
 • hemija, nemetali i grafičarstvo,
 • kultura, umetnost i javno informisanje.  

Nastava se odvija na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku. Škola takođe obrazuje i odrasle osobe kroz stručno osposobljavanje i obuke (učenje stranog jezika, računarska obuka i sl)

Politehnička škola Subotica
Maksima Gorkog 38, 24000 Subotica
024663100

Auxality je tehnološko-konsultantska kompanija koja pruža usluge transformacije biznisa, operacija i razvijanja kompanijama čije poslobanja zavisi od kompleksnih, uzajamno zavnisnih i visoko konstruisanih baza podataka, primarno iz finansijske industrije.

Auxality
Preradovićeva 9, 24000 Subotica
+3814551112

Pont Systems Group je nastao iz stapanja tri uspešna poslovna poduhvata.
Svog mađarskog člana, Pont Systems House osnovali su mladi stručnjaci još 1996. godine, sa ciljem
da na informatičkom tržištu pruže kvalitetne usluge svojim klijentima. Od početka su bili
orijentisani na rešenja integracione primene, workflow, dokument menadžment. Do danas je malo
međunarodno preduzeće sa početnim timom od svega tri člana izraslo u regionalnu softversku
kuću sa preko 80 zaposlenih, i od 2015. matična firma Pont Systems House je promenila naziv i

 • web applications
 • programming
 • web design
Pont Systems
Maksima Gorkog 23, 24000 Subotica, Serbia
+381638316983

Concordsoft je Full Stack specijalizovana IT kompanija sa akcentom na Web Development sa sedištem u Subotici. Već od 2014. godine, kompanija se bavi pitanjima zadovoljavanja preferencija svojih klijenata u domenu dizajna, održavanja i developmenta Web sajtova i aplikacija.

 • web
 • web
 • programming
ConcordSoft
Prvomajska 101, 24000 Subotica
(+381)64 292 07 90

Ametek d.o.o. je vodeći svetski proizvođač električnih instrumenata i elektromehaničkih aparata sa godišnjom prodajom oko 5 milijardi dolara.

Ametek
Bescarinska zona, Batinska 94, Subotica 24000

Infora se bavi razvojem softverskih rešenja za racionalizaciju troškova i povećanje efikasnosti složenih sistema. Naš tim se sastoji od petnaestak članova od kojih većina već godinama radi zajedno. Koristimo agilne metode u razvoju što podrazumeva vrlo intenzivnu saradnju sa klijentima. Svi naši Route Horizon proizvodi su namenjeni optimizaciji logističkih procesa u različitim industrijama od klasične kapilarne distribucije, preko transporta useva sa njiva u silose i fabrike, do organizacije kompletnog transporta u UpStream-u naftne industrije.

Infora
Vojvođanskih brigada 28, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 21 3000 303

Visoka tehnička škola strukovnih studija u Subotici teži ka tome da postane otvorena, inovativna, i socijalno odgovorna ustanova koja će dostići nacionalni i međunarodni ugled kao lider u obrazovanju, unapređenju i primeni tehničko-tehnoloških nauka.

Visoka tehnička škola strukovnih studija
Visoka tehnička škola strukovnih studija
024/655201

Ekonomski fakultet u Subotici je akreditovana visokoškolska institucija u sastavu Univerziteta u Novom Sadu. 

Fakultet na jedinstven i prepoznatljiv način doprinosi obrazovanju ekonomista, menadžera i poslovnih informatičara.

Njegovo strateško opredeljenje je da podjednako razvija obrazovnu, naučno-istraživačku i ekspertsko-konsultantsku delatnost.

Ekonomski fakultet u Subotici
Segedinski put 9-11
024/628-000

Bigosaur d.o.o. je kompanija koja se bavi razvojem i distribucijom računarskih igara.

Osnovana je 2013. godine. Naše igre rade na sledećim operativnim sistemima: Android, iOS, Windows, Linux, Mac OSX.

Glavna tržišta za distribuciju su Steam, Apple AppStore i Google Play Store.

 • app
 • android
 • programming
Bigosaur
Kireška 22A, 24000 Subotica, Serbia
+38163525564

Manufaktura Doo. je kompanija sa 14 godina iskustva u poslovanju na domaćem i inostranom tržištu na polju Internet inženjeringa. U fokusu poslovanja nam je kvalitetan digitalni proizvod i brza i efektivna usluga koja doprinosi da baza zadovoljnih i lojalnih klijenata raste iz godine u godinu.

 • web applications
 • web design
 • hosting
 • app
Manufaktura
Pap Pala 35, 24000 Subotica
+381/63/597-024

Jusoft d.o.o. od njenog zasnivanja, od 2006. godine je jedna IT kompanija koja se konstatno razvija.

Naša firma sarađuje sa domaćim i sa stranim kompanijama informatičkih profila. Među uslugama Jusoft d.o.o. spada IT konsalting, razvoj strategija, projekt menadžment, tendersko savetodavanje, razvoj softvera, projektovanje, izgradnja i održavanje elektronskih sistema, dizajn i redizajniranje starih sistema.

Jusoft
Jusoft Ltd, Serbia, 24430 Ada, Trg Oslobođenja 11.
+381 24 / 853-155

Nordnet je subotička kompanija koja pruža uslugu World Wide Web hostinga. Pored toga, Nordnet je specijalizovan za dizajniranje i izradu web prezentacija. 

Nordnet
Adolfa Singera 12, 24000 Subotica
024/600-100